103800
103810
103820
103826
103832

Afra Giling-Broers

- docent bij Kundalini Yoga Hoorn

Sinds jaar en dag ben ik op weg naar verdieping in het leven en bewustwording van mijzelf. Ik ontdekte jaren geleden dat mijn leven steeds leger voelde, terwijl er in materieel opzicht niets aan ontbrak. Je hebt alles wat je hartje begeert, maar je voelt en gebruikt je hart niet’, hoorde ik. Ik voelde dat het leven anders zou kunnen, maar wist niet hoe.

Zoektocht

Ik ben een zoektocht begonnen en verschillende cursussen en opleidingen gaan volgen op het gebied van massage, yoga, emotioneel lichaamswerk, essentiële therapie en aromatherapie. In eerste instantie om naar mijzelf en wat mijn hart zegt, te leren luisteren. Daarna ontstond het enthousiasme om dit alles door te geven. “Verander de wereld, begin bij jezelf”.

Volledig pakket

Door mijn kennis en ervaring in deze verschillende vormen van begeleiding kan ik je een divers pakket aanbieden, variërend van een eenvoudige stoelmassage, holistische massage, privéyoga, tot intensievere begeleiding in de vorm van essentiële therapie. Door cursussen, workshops en bijscholingsdagen blijf ik leren én op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

PS Bekijk hier een overzicht van onze Yoga-lessen of neem deel aan een van onze speciale Yoga-retreats.

Terug