103800
103810
103820
103826
103832

Buiten Yogales met mooi weer

bericht van 21 juni: De weerberichten zien er veelbelovend uit voor de komende week: We gaan lekker buiten lesgeven. Voor degenen die nog wat schroom ervaren om yoga buiten in de openbare ruimte te doen: voorbijgangers passeren op gepaste afstand en wij ervaren en ontvangen vooral bewonderende blikken: dat je heerlijk je eigen beweging durft te maken op jouw plekje, wie wil dat niet? In contact met het gras, de bomen en de fluitende vogels. Een mooie en bijzondere ervaring.

  • ma 22 juni om 09.00 uur buitenles  
  • wo 24 juni om 19.45 uur buitenles
  • do 25 juni om 10.45 uur buitenles
  • vr  26 juni om 09.00 uur buitenles *

*Mocht het weer veranderen dan ontvangen jullie bericht

Met mooi weer is de buitenles in het Wilhelminaplantsoen, naast de Emmalaan. Trek meerdere laagjes kleding aan, neem eventueel een plastic zeil mee voor onder je mat. Neem je eigen yogamat, een dekentje en eventueel een kussentje mee. Voor de stoelyoga neem je eigen stoel mee. Bescherm jezelf tegen muggen als je daar last van hebt.

Als het weer het toelaat organiseren we de lessen buiten, houd je mail vlak van te voren in de gaten. Bij Yogales buiten vervalt de Livestream yogales.

 

20 mei: Het was fantastisch , na 2 maanden Livestream yogales, heerlijk in het gras in het park buiten Yoga doen, onder de prachtige bomen. We hebben genoten!

PS Bekijk hier een overzicht van onze Yoga-lessen  of neem deel aan een van onze speciale Yoga-retreats.

Terug