103800
103810
103820
103826
103832

Impressie lang weekend reinigen België – 29 maart t/m 1 april 2019

Lang weekend reinigen in België

We kijken terug op een fantastisch zonovergoten en lang weekend: vrijdag t/m maandag. Met een mooie gevarieerde groep deelnemers maakten we een frisse schone start van het voorjaar. Op een prachtig gerestaureerde boerderij, compleet met sauna en zwembad. In de rustgevende natuur dichtbij de Ardennen. Deelnemers waren aangenaam verrast hoe makkelijk het was om samen te vasten met gezonde sapjes. niemand had een honger gevoel. Eén deelnemer met reumatische klachten had, dankzij haar goede voorbereiding, bij aankomst al soepeler en minder pijnlijke gewrichten, tijdens het weekend was dit goed merkbaar en zichtbaar in haar beweging.

Zowel de deelnemers als de organisatie gingen met een voldaan, tevreden en gereinigd gevoel weer naar huis. Zo waardevol om aan den lijve te ervaren wat voedsel voor uitwerking heeft op lichaam en geest. Zeker de moeite waard om een licht en zuiver voedselpatroon ook thuis voort te zetten.

 

Vasten is goed voor lichaam en geest getuige de volgende uitspraak van Hippocrates (een Griekse arts uit de oudheid (400 v. Chr.): ‘De voornaamste en meeste effectieve manier om uw innerlijke arts te doen werken, is het afzien van alle voeding, dus door het lichaam te ontdoen van alle afvalstoffen en daarmee verbonden het tot leven wekken van bijzondere, genezende krachten.’

Hippocrates: ‘Laat voedsel uw medicatie zijn en niet medicatie uw voedsel’

PS Bekijk hier een overzicht van onze Yoga-lessen of neem deel aan een van onze speciale Yoga-retreats.

Terug