103800
103810
103820
103826
103832

Detox weekend België – 29 maart t/m 1 april 2019

Reinigingsweekend in België

Een frisse en schone start van het voorjaar

Vasten is goed voor lichaam en geest getuige de volgende uitspraak van Hippocrates (een Griekse arts uit de oudheid (400 v. Chr.): ‘De voornaamste en meeste effectieve manier om uw innerlijke arts te doen werken, is het afzien van alle voeding, dus door het lichaam te ontdoen van alle afvalstoffen en daarmee verbonden het tot leven wekken van bijzondere, genezende krachten.’

Gun jezelf, je partner, vriend, vriendin, ouder, zoon of dochter een aantal dagen er helemaal tussenuit in de rustgevende natuur dichtbij de Belgische Ardennen. In plaats van je mobiele apparatuur laden we hier onszelf weer helemaal op!

Detox yoga retraite

Het weekend vullen we met yoga en diverse workshops: massage, geluid en stilte, meditatie en rust. We reinigen ons lichaam met heerlijke slowjuice sappen van www.gezondsapje.nl Ruim een week voor aanvang ontvang je extra informatie over gezonde voeding en hoe je je dieet afbouwt en weer opbouwt in de week voor en na het weekend sapvasten.

Verblijf en locatie

We verblijven in een luxe gerestaureerde Belgische boerenhoeve: ‘La Ferme de Behoute’, in het Franstalig deel van België, een mooie rustgevende groene streek, voor de deur van de Ardennen. De sauna en het zwembad zijn exclusief beschikbaar voor onze groep. Er is voldoende vrije tijd, voor rust, wandelen, of gebruikmaken van het zwembad en de sauna.

La Ferme de Behoute, Rue de Behoute 2, Ermeton-sur-Biert, Namen Provincie, 5644 België. zie website La Ferme de Behoute
Verblijf is op basis van 2 of 4 persoons luxe kamers met badkamer op basis van volledige verzorging.

Kosten

Dit compleet verzorgde weekend kost: €425,00, exclusief vervoer. We zien je graag in maart tijdens onze retraite, Ingrid Oosterhof en Gerthe Jongebreur.

Meer info

Bel gerust met  Ingrid (06-23643236) of Gerthe (06-24224152)

Voor wie?

Vanaf 2010 organiseren wij met veel enthousiasme en plezier yogavakanties. We kunnen vol vertrouwen zeggen dat een yoga retreat voor iedereen geschikt is. Ervaring, leeftijd, mate van soepelheid, uithoudingsvermogen, lichamelijke (on)mogelijkheden etc. spelen geen rol. Wij bieden diverse oefeningen zodanig aan dat ieder op zijn/haar manier en niveau deelneemt. Alle onderdelen zijn uiteraard op vrijwillige basis. Heb jij zin een weekend aandacht te besteden aan jezelf en je lichaam dan kan je dit weekend je hart ophalen.

Hippocrates: ‘Laat voedsel uw medicatie zijn en niet medicatie uw voedsel’

PS Bekijk hier een overzicht van onze Yoga-lessen of neem deel aan een van onze speciale Yoga-retreats.

Terug