103800
103810
103820
103826
103832

Detox weekend Hoorn uitgesteld

Reinigingsweekend in Hoorn

Wij volgend de richtlijnen van het RIVM om verspreiding van het Corona virus zoveel mogelijk te beperken. Daarom stellen wij dit weekend uit tot nader bericht. Geef je op als je informatie wilt ontvangen over de nieuwe datum.

Dat regelmatig vasten heel gezond is voor je lichaam en geest leren we van de eeuwenoude Wetenschap van het leven: Ayurveda waar Yoga integraal onderdeel van is.
Reinigen of vasten is een cadeau voor je welzijn. Als je weinig of geen ervaring hebt met vasten kan het een  extra stimulans zijn om eens mee te doen met ons jaarlijkse reinigingsweekend. Als groep ondersteunen we elkaar in het reinigingsproces.

Dit keer willen we het weekend laagdrempelig maken zodat iedereen mee kan doen. Tegelijkertijd ook nog goed voor het milieu door ‘thuis’ te blijven.
We organiseren het weekend dicht bij huis in onze yogaruimte, Draafsingel 38, in Hoorn. Met een mooi programma vol met yoga, meditatie, mantra en veel zelfzorg. Je kunt ’s avonds thuis slapen of je eigen B&B regelen. Het kan heerlijk zijn dit weekend voor jezelf uit te breiden met een lekker sauna bezoek in de buurt
Datum: 28 en 29 maart 2020 van 10.00 tot 17.00 uur
Kosten inclusief 2 dagen sappen van Gezondsapje.nl:  €195,00
Reserveer je plek door je vroegtijdig op te geven.

Meer info

Bel gerust met  Ingrid (06-23643236) of Afra (06-22802098)

Voor wie?

Vanaf 2007 organiseren wij met veel enthousiasme, plezier en overtuiging  yoga reinigingsweekenden. We kunnen vol vertrouwen zeggen dat dit voor iedereen geschikt is. Ervaring, leeftijd, mate van soepelheid, uithoudingsvermogen, lichamelijke (on)mogelijkheden etc. spelen geen rol. Wij bieden diverse oefeningen zodanig aan dat ieder op zijn/haar manier en niveau deelneemt. Alle onderdelen zijn uiteraard op vrijwillige basis. Heb jij zin een weekend aandacht te besteden aan jezelf en je lichaam dan kan je dit weekend je hart ophalen.

Regelmatig wordt vasten en reinigen verward met afvallen. Afvallen kan een bijkomstigheid zijn van reinigen, zeker voor degenen die enkele kilo’s te zwaar zijn. Niet iedereen wil afvallen, ook voor die personen biedt vasten of reinigen veel voordelen voor de gezondheid; het is goed mogelijk te reinigen zonder gewicht te verliezen.

Begin oktober 2019 was er een interessante TV uitzending over Vasten, een aflevering van Dokters van morgen. Met positieve ervaringen voor de gezondheid,  het verbetert je energieniveau, het reinigt je lichaam en vernieuwt zelfs ernstig beschadigd weefsel.

Hippocrates: ‘Laat voedsel uw medicatie zijn en niet medicatie uw voedsel’

PS Bekijk hier een overzicht van onze Yoga-lessen of neem deel aan een van onze speciale Yoga-retreats.

Terug