103800
103810
103820
103826
103832

Ingrid Oosterhof

- docent bij Kundalini Yoga Hoorn

Ik woon en werk in Hoorn, ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Na bijna 15 jaar werken in de automatisering heb ik jaren geleden het roer omgegooid. Het leek of alles goed was in mijn leven: een lieve man, leuke baan, een gezond lichaam, lekker huis, spullen genoeg, fijne vakanties enz.

Psychosynthese

Aan de buitenkant was alles goed, tegelijkertijd had ik het gevoel dat ik iets miste. Dit gevoel kan ik het best beschrijven als een soort ‘onverklaarbare leegte’. Ik kwam in aanraking met Psychosynthese en na de basistraining: de ‘Essentials’ wist ik dat dat mijn leven meer zingeving kon geven. Inmiddels heb ik diverse opleidingen, trainingen en workshops gevolgd: zoals Psychosynthese (6 jaar), meditatie (o.a. ZEN) , yoga  (Kundalini, Anusara en dynamische Hatha), familie in beeld, aromatherapie, Thai Yoga massage, metamorfose massage. etc.

Bewustwording

In mijn ervaring is de weg naar bewustwording eindeloos….., eindeloos fascinerend. Ik ben dan ook zeer gemotiveerd om met mijn ervaring en kennis anderen te begeleiden in hun unieke groeiproces.

Naast mijn praktijk aan huis voor individuele therapie en privé yogalessen geef ik wekelijkse yogalessen en diverse workshops aan groepen. Wil je hier meer over weten neem dan contact met mij op.

PS Bekijk hier een overzicht van onze Yoga-lessen of neem deel aan een van onze speciale Yoga-retreats.

Terug