103800
103810
103820
103826
103832

Live Stream Yogalessen

Zolang de maatregelen van het RIVM van kracht zijn plannen we 4 live stream yogalessen per week:

  • maandag van 9:00 – 10:30 uur
  • woensdag van 19:45 – 21:15 uur
  • donderdag van 10:45 – 12:15 uur – Yoga op de stoel
  • vrijdag van 9:00 – 10:30 uur
De link is 15 minuten vóór aanvang van de live yogales actief. NIEUW is dat je in een ‘wachtkamer’ komt, dan verschijnt please wait, the meeting host will let you in soon, waarna de host= degene die lesgeeft,  je toegang geeft tot de les.
Belangrijk: dit betekent dat je vóór aanvang van de les aanwezig moet zijn, zodat we je op tijd toegang kunnen geven tot de les.  Je kunt wel de ‘wachtkamer’ in, vóórdat de host aanwezig is.
Installeer Zoom op het apparaat waarmee jij de yogales makkelijk kunt volgen, na installatie klik je op de link hierboven (Join Zoom Meeting), een Zoom account aanmaken is niet nodig. Kijk even rond in Zoom wat de mogelijkheden zijn.  In Zoom kan je je camera en microfoon activeren, zodat de andere deelnemers je kunnen zien en horen. Als je dat niet wilt zet je je camera en microfoon uit. Voor deze yogales staat jullie microfoon standaard uit (Mute), om te voorkomen dat het beeld en geluid van de yogales automatisch overgenomen wordt door één van de deelnemers.

Zolang het advies van het RIVM inhoudt om sociale contacten te vermijden, geven we op deze manier les.

Heb je het tijdstip gemist van de Live Stream Yogales, dan is het mogelijk één van onze videolessen te volgeop het tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Klik op plaatje voor Livestream Yogales
Plaatje: Manfred Steger Pixabay

PS Bekijk hier een overzicht van onze Yoga-lessen  of neem deel aan een van onze speciale Yoga-retreats.

Terug