103800
103810
103820
103826
103832

Yoga lessen

Verademing voor lichaam en geest

201707114823

Adem, beweging, mantra, ontspanning, meditatie

201707114837

Yoga vertraagt het verouderingsproces

201707114833

Elke les is weer anders en inspirerend!

Kundalini Yoga

Kundalini Yoga leidt tot bewustzijnsverruiming, alle aspecten van yoga komen elke les aan bod: adem, dynamische oefeningen, mantra’s, diepe ontspanning en meditatie. Kundalini is een eeuwenoude wetenschap en bevat eindeloos veel kriya’s (combinaties van oefeningen), pranayama’s (ademoefeningen) en meditaties. Deze vorm van yoga heeft een verrassend krachtig effect op ons zenuw- en klierstelsel, waardoor je je snel ontspannen, vitaal en alert voelt. Het brengt je in contact met je innerlijke rust en laat je voelen wat er in jou leeft.

Variatie

Lessen zijn zeer gevarieerd, tegelijkertijd benutten we de kracht van herhaling en daarmee verdieping. De les bevat oefeningen waarin begrippen als inspanning, ontspanning, beweging, adem, geluid en stilte met elkaar worden verbonden.

Yoga op de stoel

Om iedereen de mogelijkheid te geven yoga te beoefenen, zijn er 2 aangepaste yogalessen, waarbij de deelnemers op een stoel zitten i.p.v. op de grond. Meer info »

Mindfull yoga

Op vrijdagochtend zijn er 2 Mindfull yoga lessen, met zachte oefeningen waarbij de nadruk ligt op aandacht voor alles wat er in het moment is.

Flexibiliteit

Lessen volgen op wisselende tijden en gemiste lessen inhalen is mogelijk.

Lesschema

Download en bekijk hier het actuele lesrooster (pdf)

Tarieven

Download en bekijk hier de actuele tarieflijst (pdf).

Proefles: Maak kennis met Kundalini Yoga

In september en januari is er een proefles speciaal voor nieuwe mensen, tussendoor is het altijd mogelijk tijdens een van onze lessen een les als proefles te volgen. Een proefles is gratis. Wil je een proefles op de stoel volgen, kan dat tijdens een van de stoelyoga lessen.

Meer informatie over de proefles in september »

Terug