103800
103810
103820
103826
103832

Yoga op de stoel

Yoga voor iedereen: jong en oud, lenig of niet, meer of minder mobiel. Deze aangepaste vorm van yoga met eenvoudige houdingen, ademoefeningen, bewegingen, meditaties, visualisaties en mindfulness geeft ontspanning voor lichaam en geest.

Bekijk hier het actuele lesrooster

Yoga biedt voordelen voor iedereen: het maakt niet uit of je wel of niet lenig bent of sportief, of je jong bent of oud. Iedereen kan aan yoga doen en er de voordelen van plukken. Met jarenlange ervaring geven wij deze aangepaste vorm van yoga.

Twee lessen per week

Wekelijks bieden wij 2 lessen Yoga op de stoel aan: maandag en donderdag van 10:45 – 12:15 uur. Bekijk hier adres leslocatie

Stoelyoga op uw eigen locatie

Voor een groep van minimaal 8 deelnemers zijn wij bereid een stoelles op uw eigen locatie te verzorgen: zoals bijvoorbeeld in woonzorgcentrum, verzorgingstehuis of andere woonvorm. In overleg is er veel mogelijk.

‘Yoga vertraagt het verouderingsproces’

De lessen zijn zo ingericht dat iedereen mee kan doen: mensen die slecht ter been zijn, in een rolstoel zitten, niet op de grond kunnen stoelyoga 3zitten. Wij maken gebruik van eenvoudige zachte bewegingen, die zo nodig aangepast worden aan de mogelijkheden van iedere deelnemer. Ook adem oefeningen, ontspanning, mantra’s, stilte, meditatie, aandachtstraining (Mindfulness) en visualisatie zijn onderdeel van de yoga.

Yoga goed voor:

Anti-depressie, balans, bloedsomloop, botten, concentratie, geheugen, gewrichten, klierstelsel, nachtrust, spieren, spijsvertering, zenuwstelstel

PS Bekijk hier een overzicht van onze Yoga-lessen of neem deel aan een van onze speciale Yoga-retreats.

Terug