103800
103810
103820
103826
103832

Yogareis naar Noord India – de plannen vorderen..

We zijn bezig met de voorbereidingen voor een yogareis naar Noord India: de bakermat van de Yoga. Een reis met meer verdieping in jezelf door dagelijkse beoefening van yoga, een stilte retraite van enkele dagen, en natuurlijk reizen we rond om van de prachtige natuur en cultuur van India te genieten. Optioneel is er een meerdaagse trekking in de prachtige Himalaya.

januari 2020: De plannen vorderen, we hebben een constructieve en inspirerende ontmoeting gehad met Iris en Laxmi van Sunita reizen: twee deskundige en bevlogen dames. We vliegen naar Delhi, daar komen we bij van de vlucht en het tijdverschil. Dan reizen we door naar Amritsar, het centrum van Kundalini Yoga en de Sikhs*. Met de Golden Temple als belangrijkste heiligdom van het Sikhisme. Qua energie een unieke plek om de bakermat van de Kundalini Yoga te voelen.  Vandaar reizen we door naar Dharamsala, de huidige verblijfplaats van de Dalai Lama. Zijn aanwezigheid maakt van deze Boeddhistische plek een bijzondere ervaring om te verblijven en te mediteren. Optioneel is er een meerdaagse trekking te boeken in de Himalaya. Voordat we vanuit Delhi terugvliegen sluiten we de reis af met een Ayurvedische kookcursus.

*Yogi Bhajan was een Sikh, hij heeft wereldwijd Kundalini Yoga leraren opgeleid en zo deze krachtige en complete vorm van yoga over de wereld verspreid en toegankelijk gemaakt voor alle lagen van de bevolking.

Datum: Voorjaar 2021.

We hopen midden februari 2020 het plan en de prijs te kunnen communiceren.

Het lijkt ver weg, maar je kunt je vast opgeven als geïnteresseerde. We houden je op de hoogte, zo kan er ook overleg plaatsvinden om deze reis te combineren met je eigen wensen, zoals langer blijven, doorreizen naar andere bestemming, een trekking in de Himalaya, of een Pancha Karma – een meerdaags Ayurvedisch reinigingsprogramma.

PS Bekijk hier een overzicht van onze Yoga-lessen of neem deel aan een van onze speciale Yoga-retreats.

Terug