103800
103810
103820
103826
103832

Yogareis naar Noord India – maart 2021

15-Daagse yogareis naar India met ervaren Nederlandse begeleiding en optionele trektocht/verlenging

We vliegen naar Delhi, daar komen we bij van de vlucht en het tijdverschil en maken daar enkele culturele uitstapjes.  Dan reizen we door naar Amritsar, het centrum van Kundalini Yoga en de Sikhs*. Met de Golden Temple als belangrijkste heiligdom van het Sikhisme. Qua energie een unieke plek om de bakermat van de Kundalini Yoga te voelen.  Vandaar reizen we door naar Dharamsala, de huidige verblijfplaats van de Dalai Lama. Zijn aanwezigheid maakt van deze Boeddhistische plek een bijzondere ervaring om te verblijven en te mediteren. Optioneel is er een 7-daagse trekking te boeken in de uitlopers van de Himalaya. Voordat we vanuit Delhi terugvliegen sluiten we de reis af met een Ayurvedische kookcursus. 

Om voldoende rust en aanwezigheid op de verschillende plekken te borgen bieden wij dagelijks  Yoga en Meditatie aan. Wij doen dit samen en zijn in staat de oefeningen aan te passen zodat iedereen mee kan doen met de yoga, ervaring of een soepel lichaam zijn niet nodig. Een flexible instelling en belangstelling voor yoga uiteraard wel.

*Yogi Bhajan was een Sikh, hij heeft wereldwijd Kundalini Yoga leraren opgeleid en zo deze krachtige en complete vorm van yoga over de wereld verspreid en toegankelijk gemaakt voor alle lagen van de bevolking.

Datum: half Maart 2021.

 

Voor een gedetailleerde reisbeschrijving, het reisplan, meer informatie over de reis én reservering verwijzen we je door naar de website van Sunita reizen: Yogareis Noord India.

Met hartelijke dank aan de deskundige en bevlogen dames Iris en Laxmi van Sunita reizen.

PS Bekijk hier een overzicht van onze Yoga-lessen of neem deel aan een van onze speciale Yoga-retreats.

Terug